Før

Efter

Levering af strå direkte hos kunden

Nytækning

Vælger man strå til sit hus, er det vigtigt at have en fagmand med fra starten. Uanset om der er tale om et helårshus eller et sommerhus, vil der være problemstillinger, der bedst tages allerede i idefasen.

Når jeg laver en nytækning, sørger jeg altid for, at alle regler og miljøkrav bliver overholdt.

Under arbejdet, arbejder vi naturligvis sammen med de øvrige håndværkere, der er tilknyttet entreprisen. Foruden stråtækning, kan jeg også håndtere tømrer- og snedkerarbejde efter aftale. Skal der for eksempel etableres en kvist, klarer jeg også den bagvedliggende tagkonstruktion.

 

Kvalitet fra inderst til yderst


Jeg sætter en ære i at levere flotte, gennemførte kvalitetsløsninger hver gang. Min håndværksmæssige baggrund fornægter sig ikke, og jeg har således altid stor fokus på detaljen og den vigtige finish. Det kan siges helt enkelt: Jeg laver kun løsninger, jeg selv ville være tilfreds med på egen bolig.

Og det er ikke kun på den håndværksmæssige del, jeg ikke går på kompromis. Jeg anvender ligeledes kun materialer af bedste kvalitet. De rør, jeg anvender, er nøje udvalgte på baggrund af flere parametre – blandt andet, at de skal være egnede til det danske klima, hvilket ikke er en uvæsentlig detalje, når man vælger rør.

Inden for rygninger er mulighederne mange, når det handler om materialevalg. Valget af rygninger er meget egnsbestemt. Her i området er der tradition for lyngrygninger, men jeg udfører også rygninger i både halm, tang, kobber og håndskåret græstørv, og også hér er fællesnævneren, at alle materialer er af højeste kvalitet.

 

Stråtag er stolte håndværkstraditioner, fra en generation til den næste. 

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok